Шукати
 
ГОЛОВНЕ МЕНЮ
Про компанію
Продуктова лінійка
Традиційні добрива
Агрохімічний сервіс
Технологічні схеми
Новини та прес-релізи
Статті
Дослідження та результати
Дистриб'ютори
Відео матеріал
Фотогалерея
Сторінка агрохіміка
Сертифікати
Корисні посилання
КОНТАКТИ
03151, Україна, м.Київ,
вул. Михайла Мішина, 3, пов.6

тел. +38 044 244 81 41
тел. +38 044 244 77 27
факс +38 044 244 77 25
www.viteraukraine.com

Регіональні представники:
Центр: +38 050 468 79 00
Південь: +38 050 468 74 68
Пд-схід: +38 050 468 78 97
Захід: +38 050 468 54 68

E-mail:
office@viteraukraine.com
НАШІ ПАРТНЕРИ


















РОЗСИЛКА
Підписатися на розсилку
новин компанії



Підписатись

Корисні посилання

Літературні джерела

  1. Основи інтегрованого застосування добрив / Г.М. Господаренко. – К.: ЗАТ «НІЧЛАВА», 2002. – 344с.
  2. Юлушевич И.Г. Почвенно-агрохимические основы адаптивно-ландшафтной организации систем земледелия ВКЗП: Учебное пособие. – М.: Академический Проект; Киров, Константа, 2005. – 368 с.
  3. Ягодин Б.А., Жуков Ю.П., Кобзаренко В.И. Агрохимия / Под ред. Б.А.Ягодина. – М.: Мир, 2004. – 584 с.: ил. (ученики и учеб.пособия для студентов высш. учеб. заведений)
  4. Агрохімія: Підручник / М.М. Городній, А.В. Бикін, Л.М. Нагаєвська - К.: видавництво ТОВ «Алефа», 2003. – 786 с.
  5. Д. Шпаар, К. Гинапп, Д. Дрегер, А. Захаренко, С. Захаренко, С. Каленская и др. Кукуруза (Выращивание, уборка, консервирование и использование)/ Под общей редакцией Д.Шпаара. – М.: ИД ООО «DLV АГРОДЕЛО», 2006 – 390 с.
  6. Система застосування добрив: Підручник / А.П. Лісовал, В.М. Макаренко, С.М. Кравченко. – К.: Вища шк., 2002 – 317 с.: іл..
  7. Шпаар Д., Дрегер Д., Захаренко А. и др.. Сахарная свекла ( Выращивание, уборка, хранение) / Под общей редакцией Д.Шпаар. – Мн.: ЧУП «Орех» 2004. – с.326
  8. Шпаар Д. и др. Рапс и сурепица (Выращивание, уборка, использование)/ Под общей редакцией Д.Шпаара. – М.: ИД ООО «DLV АГРОДЕЛО», 2007 – 320 с.
  9. Шпаар Д., Быкин А., Дрегер Д. и др. Картофель / Под редакцией Д.Шпаара. – Торжок: ООО «Вариант»., 2004. -  466 с.
  10. Шпаар Д., Постников А.Н., Крацш Г., Маковски Н. Возделывание зерновых. – М.: «Аграрная наука», ИК «Родник», 1998.  – 336с.
  11. Адамень Ф.Ф., Вергунов В.А., Лазер П.Н., Вергунова И.Н. Агробиологические особенности возделывания сои в Украине. – К.: Аграрна наука, 2006. – 456 с.
  12. Федотов В.А., Гончаров С.В., Рубцов А.Н. Пивоваренный ячмень России. – Москва: ООО «Агролига России», 2006. – 272 с.
  13. Шпаар Д., Шлапунов В., Щербаков В., Ястер К. Кукурудза / Под общ. ред. В.А. Щербакова. – Мн.: Баларуская навука, 1998. – 200 с.




КУЛЬТУРИ
  • Пшениця озима та яра
  • Ячмінь озимий та ярий
  • Соняшники
  • Кукурудза
  • Ріпак озимий та ярий
  • Соя
  • Гречка
  • Льон
  • Картопля
  • Сорго, просо
  • Буряки цукрові
  • Ячмінь пивоварний
  • Рис
  • Виноград
  • Огірок
  • Кавуни, дині, гарбузи
  • Томати
  • Перець
  • Баклажани
  • Плодові
  • Плодово-ягідні
  •  
     
    Про компанію :  Ячмінь озимий та ярий :  Нутрівант Плюс пивоварний ячмінь :  Соняшники :  Нутрівант Плюс кукурудза :  Ріпак озимий та ярий :  Соя :  Гречка :  Льон :  Сорго, просо :  Нутрівант Плюс картопля :  Нутрівант Плюс цукрові буряки :  Нутрівант Плюс виноград :  Нутрівант Плюс рис :  Огірки :  Томати :  Перець :  Баклажани :  Нутрівант Плюс плодовий :  Плодово-ягідні
    © 2007 Copyright "Нутрітех Україна". All rights reserved.   Разробка сайту: Sugar     Дизайн: Wanted Design