Шукати
 
ГОЛОВНЕ МЕНЮ
Про компанію
Продуктова лінійка
Традиційні добрива
Агрохімічний сервіс
Технологічні схеми
Новини та прес-релізи
Статті
Дослідження та результати
Дистриб'ютори
Відео матеріал
Фотогалерея
Сторінка агрохіміка
Сертифікати
Корисні посилання
КОНТАКТИ
03151, Україна, м.Київ,
вул. Михайла Мішина, 3, пов.6

тел. +38 044 244 81 41
тел. +38 044 244 77 27
факс +38 044 244 77 25
www.viteraukraine.com

Регіональні представники:
Центр: +38 050 468 79 00
Південь: +38 050 468 74 68
Пд-схід: +38 050 468 78 97
Захід: +38 050 468 54 68

E-mail:
office@viteraukraine.com
НАШІ ПАРТНЕРИ


















РОЗСИЛКА
Підписатися на розсилку
новин компанії



Підписатись

«Нутрівант Плюс пивоварний ячмінь»

водорозчинне добриво з прилипачем Фертівант 

для позакореневого листкового підживлення пивоварного ячменю

Виробник: “ICL Fertilizers”, Ізраїль

 

________________________________________________________________

 

0N-23P2O5-42K2О+0,1B+0,5Zn+Фертівант (ФВ)

 

Нутрівант Плюс пивоварний ячмінь

«Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» - це єдине добриво в Україні, яке спеціально розроблено для культури пивоварного ячменю.

За рахунок спеціального прилипача «Фертівант» добриво не змивається опадами з листкової поверхні рослин.

За хімічним складом добриво повністю відповідає фізіологічним потребам пивоварного ячменю. Оптимальне співвідношення між фосфором і калієм та вміст у складі добрива цинку сприяють накопиченню крохмалю у зерні ячменю, поліпшенню його пивоварних показників якості та знижують вміст білка. Бор - сприяє проростанню пилкових трубок, запиленню колосків та росту меристемних тканин.

 

Позакореневе підживлення «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» забезпечує:

  • Підвищення врожайності пивоварного ячменю на 5-6 ц /га, вмісту крохмалю на 3-5%, поліпшення пивоварних показників та зниження вмісту білку.
  • Поліпшення споживання біогенних елементів кореневою системою рослин із добрив та ґрунту на 5-10%.
  • Стимулювання біохімічних процесів та стійкість рослин до грибкових та вірусних хвороб.
  • Усунення стресів, особливо при обробці засобами захисту росли.
  • Отримання високої окупності добрива (1 гривня окупається  7-10 грн).

.

 

Хімічний склад «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь»

Показник

Параметри

Фосфор водорозчинний (P2O5), %

23

Калій (K2O), %

42

Бор (B), %

0,1

Цинк (Zn), %

0,5

Зовнішній вигляд

однорідні кристали

1% - ний водний розчин 

Утворює стійкий гомогенний розчин

Щільність зложення, г/мл

1,25

Кислотність (рН 1% - ного розчину)

4,1-4,2

Електропровідність, ЕС, мС/см

0,63 – 0,68

Максимальна розчинність у воді, t=20 C  г/100мл

36,5

 

Застосування: позакореневе підживлення  у фазах: кущіння – 2 кг/га, виходу у трубку – 2 кг/га та колосіння – 2 кг/га.

«Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» рекомендується застосовувати у одному робочому розчині із засобами захисту рослин. Рекомендована оптимальна концентрація робочого розчину «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» - 1-3 %.

Об’єм робочого розчину при позакореневих обробках культур «Нутрівантом Плюс пивоварний ячмінь» повинен становити не менше 250-300 л/га. 

Дослідженнями Кам’янець-Подільського державного аграрно-технічного університету, 2008 р., встановлено, що триразове підживлення ячменю пивоварного сорту «Себаст'ян» «Нутрівантом Плюс™ пивоварний ячмінь» дозою 2 кг/га забезпечило приріст урожайності зерна ячменю пивоварного на 4,5 ц/га, врожайність 56,3 ц/га, проти контролю 51,8 т/га, який не оброблявся. Водночас підвищувались на 1,5% здатність проростання зерна пивоварного ячменю та на 2,3% його енергія проростання.

 

Технологічна схема застосування «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь»

 

 

Примітка Перед початком позакореневого листкового обприскування добривом «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» його не потрібно попередньо розчиняти у окремій ємності та готувати маточний розчин (за винятком авіаційної обробки).

 

Порядок приготування робочого розчину:

  • Ємність обприскувача наповнити водою до ¾ загального об’єму;
  • Включити мішалку обприскувача;
  • Засипати «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» у ємність обприскувача;
  • Додати до робочого розчину засоби захисту рослин;
  • При потребі засипати карбамід;
  • Ємність залити водою до повного об’єму, приготувати гомогенний робочий розчин та приступити до позакореневого листкового підживлення.

 

Поради щодо ефективного позакореневого підживлення:

  • Не рекомендується застосовувати «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» у одному робочому розчині з пестицидами, до складу яких входять метали залізо (Fe), алюміній (Al) та з концентрованими розчинами кальцію (Са).
  •  Дозволяється змішувати «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» з калійною селітрою (KNO3), сульфатом калію (K2SO4) та карбамідом (CO(NH2)2).
  • Не рекомендується застосовувати форсунки з грубим розпилом (лише із середнім та мілким)
  • Рекомендується розчиняти «Нутрівант Плюс™ пивоварний ячмінь» при температурі води 200С, проте не нижче 100С.
  • Перед застосуванням «Нутріванта Плюс™ пивоварний ячмінь» рекомендуємо проводити попереднє тестування на відсутність осаду при змішуванні з пестицидами або іншими препаратами , а також на відсутність опіків у рослин.
  • У весняно-літній період позакореневі листкові підживлення рекомендується проводити при температурі повітря не вище 250С, так як при високих температурах вода робочого розчину швидко випаровується, що призводить до підвищення концентрації солей на поверхні листків та може викликати опіки рослин. Краще позакореневі підживлення ««Нутрівантом Плюс™» проводити у вечірні години або рано вранці.

 





КУЛЬТУРИ
  • Пшениця озима та яра
  • Ячмінь озимий та ярий
  • Соняшники
  • Кукурудза
  • Ріпак озимий та ярий
  • Соя
  • Гречка
  • Льон
  • Картопля
  • Сорго, просо
  • Буряки цукрові
  • Ячмінь пивоварний
  • Рис
  • Виноград
  • Огірок
  • Кавуни, дині, гарбузи
  • Томати
  • Перець
  • Баклажани
  • Плодові
  • Плодово-ягідні
  •  
     
    Про компанію :  Ячмінь озимий та ярий :  Нутрівант Плюс пивоварний ячмінь : Соняшники :  Нутрівант Плюс кукурудза :  Ріпак озимий та ярий :  Соя :  Гречка :  Льон :  Сорго, просо :  Нутрівант Плюс картопля :  Нутрівант Плюс цукрові буряки :  Нутрівант Плюс виноград :  Нутрівант Плюс рис :  Огірки :  Томати :  Перець :  Баклажани :  Нутрівант Плюс плодовий :  Плодово-ягідні
    © 2007 Copyright "Нутрітех Україна". All rights reserved.   Разробка сайту: Sugar     Дизайн: Wanted Design