Шукати
 
ГОЛОВНЕ МЕНЮ
Про компанію
Продуктова лінійка
Традиційні добрива
Агрохімічний сервіс
Технологічні схеми
Новини та прес-релізи
Статті
Дослідження та результати
Дистриб'ютори
Відео матеріал
Фотогалерея
Сторінка агрохіміка
Сертифікати
Корисні посилання
КОНТАКТИ
03151, Україна, м.Київ,
вул. Михайла Мішина, 3, пов.6

тел. +38 044 244 81 41
тел. +38 044 244 77 27
факс +38 044 244 77 25
www.viteraukraine.com

Регіональні представники:
Центр: +38 050 468 79 00
Південь: +38 050 468 74 68
Пд-схід: +38 050 468 78 97
Захід: +38 050 468 54 68

E-mail:
office@viteraukraine.com
НАШІ ПАРТНЕРИ


















РОЗСИЛКА
Підписатися на розсилку
новин компанії



Підписатись

Культура картоплі споживає до цвітіння 75% потреби азоту, 66-70% потреби фосфору й калію, 50% магнію та більшу частку мікроелементів. Найбільше біогенних елементів споживається скоростиглими сортами картоплі у фазі бутонізації та цвітіння, а середньо та пізньостиглими - у фазі інтенсивного росту вегетативних органів та формування бульб.

При вирощуванні картоплі у богарних умовах, неможливо отримати високу врожайність та поліпшену якістю бульб без застосування позакореневих підживлень комплексом біогенних елементів, зокрема мікроелементами (бор (В), марганець (Mn), цинк (Zn)).

Позакореневе підживлення добривом «Нутрівант Плюс™ картопля» у нормі 6 кг/га на оптимальному мінеральному фоні дозволяє реалізувати потенціал високої продуктивності культури картоплі. У залежності від цілей вирощування картоплі, норму добрива при позакореневому підживленні дозволяється збільшувати до 10 кг/га.

Рекомендується застосовувати «Нутрівант Плюс™ картопля» у фазах - стеблування (висота рослин 15-17см, 4-6 етапи органогенезу), бутонізації та на початку цвітіння (7-8 етапи органогенезу) дозами по 2кг/га . При підживленні «Нутрівантом Плюс™ картопля», рекомендований об’єм робочого розчину повинен становити не менше 250-300 л/га.

Технологічна схема застосування «Нутрівант Плюс™ картопля»

 

Примітка. Добриво має високу розчинність у воді і тому перед початком позакореневого листкового обприскування добривом «Нутрівант Плюс™ картопля» його не потрібно попередньо розчиняти у окремій ємності та готувати маточковий розчин.

Порядок приготування робочого розчину:

1.Ємність оприскувача наповнити водою до ¾ загального об’єму;

2.Обов’язково попередньо включити мішалку оприскувача;

3.Засипати «Нутрівант Плюс™ картопля» у ємність оприскувача;

4.Додати до робочого розчину засоби захисту рослин;

5.При потребі засипати у робочий розчин карбамід або інші мінеральні добрива;

6.Ємність долити водою до повного об’єму, приготувати гомогенний робочий розчин та приступити до позакореневого листкового обробітку.

  • Не рекомендується застосовувати «Нутрівант Плюс™ картопля» у одному робочому розчині з пестицидами до складу яких входять метали – залізо (Fe), алюміній(Al) та з концентрованими розчинами кальцію (Са).
  • Добриво «Нутрівант Плюс™ картопля» дозволяється змішувати з калійною селітрою (KNO3), сульфатом калію (K2SO4) та карбамідом (CO(NH2)2).
  • Не рекомендується застосовувати форсунки з грубим розпилом при позакореневому листковому підживленні рослин «Нутрівантом Плюс™ картопля».
  • Рекомендується розчиняти «Нутрівант Плюс™ картопля» при температурі води 200С, проте не нижче 100С.
  • Обов’язково перед використанням «Нутріванта Плюс™ картопля» потрібно проводити попереднє тестування на відсутність осаду при змішуванні з пестицидами або іншими препаратами та на відсутність опіків рослин.

Читати статті:





КУЛЬТУРИ
  • Пшениця озима та яра
  • Ячмінь озимий та ярий
  • Соняшники
  • Кукурудза
  • Ріпак озимий та ярий
  • Соя
  • Гречка
  • Льон
  • Картопля
  • Сорго, просо
  • Буряки цукрові
  • Ячмінь пивоварний
  • Рис
  • Виноград
  • Огірок
  • Кавуни, дині, гарбузи
  • Томати
  • Перець
  • Баклажани
  • Плодові
  • Плодово-ягідні
  •  
     
    Про компанію :  Ячмінь озимий та ярий :  Нутрівант Плюс пивоварний ячмінь :  Соняшники :  Нутрівант Плюс кукурудза :  Ріпак озимий та ярий :  Соя :  Гречка :  Льон :  Сорго, просо :  Нутрівант Плюс картопля :  Нутрівант Плюс цукрові буряки :  Нутрівант Плюс виноград :  Нутрівант Плюс рис :  Огірки :  Томати :  Перець :  Баклажани :  Нутрівант Плюс плодовий :  Плодово-ягідні
    © 2007 Copyright "Нутрітех Україна". All rights reserved.   Разробка сайту: Sugar     Дизайн: Wanted Design